Mazlum Altun Adlı Kullanıcının Kadın Cinayetlerini Meşrulaştırdığı Video'ya Büyük Tepki!

Mazlum Altun adlı bir kullanıcının Twitter üzerinden bir kadına tehditler savurduğu ve kadın cinayetlerinin tabi olduğu yönünde aktardığı cümleleri sosyal medyada büyük tepki gördü.

05.12.2019-10:39 - (Son Güncelleme: 05.12.2019-11:12)

Mazlum Altun adlı bir kullanıcının Twitter üzerinden bir kadına tehditler savurduğu ve kadın cinayetlerinin tabi olduğu yönünde aktardığı cümleleri sosyal medyada büyük tepki gördü.

Mazlum Altun ismiyle Twitter üzerinden bir video çeken kişinin elinde sigara ile bir kadına hakaret ettiği video sosyal medyada büyük tepki gördü. MazlumAltun adlı kişi söz konusu videoda şu ifadelere  yer verdi: "Hani diyorlar ya Türkiye'de kadın cinayeti... Kadın var ya adama her şeyi, her pisliği yaptırır." 

Videosunda hitap ettiği kadına "Sen benim gazabımdan kurtulamayacaksın" diye tehdit içeren ifadeler kullanan kişiye sosyal medya kullanıcıları "#MazlumAltunTutuklansın" etiketi ile kamuoyu oluşturuldu. Ardındane emniyet ekiplerinin bahsi geçen şahıs için harekete geçtiği açıklamdı.

İKİNCİ VİDEO

Mazlum Altun ifade ettiği hakaret ve tehdit içeren videosundan sonra ikinci bir video yayımladı. Mazlum Altun'un ikinci videosunda dile getirdiği açıklamalar şöyledir:

"Sosyal medyada kadınların ölümünü fırsat bilmiş bir kızın oyununa maruz kaldım. Bu bir caniliktir. O kızların kim canını alıyorsa Allah onların bin kere belasını versin. Biz 4 yıllık bir ilişki yaşadık. Ben çok kez 'öldürücem' dedim. Ama bu onu öldüreceğim anlamına gelmez ki. Ben kimim ki onu öldüreceğim. Sosyal medyada benim adıma hesap açtı. İnsanlara özelimi anlattı. Beni rezil etti. Elimden bir şey gelmeyince canlı yayın açmak zorunda kaldım. O yayına girdi ve küfürler etti ve ben kendimi tutamadım. Yayının tamamını atmadı size. Atsaydı görecektiniz nasıl bir insan olduğumu. Ben kadınlara kurban olurum. Ben kadınlar derken bu tür kadınlar bahsettim. Ben bir kızı nasıl öldürüp hem onun hem de kendi hayatımı mahvedebilirim. Oyuna gelmeyin."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal