MasterChef Murat Kendini Neden Kesti? Sansürsüz İzle

MasterChef Murat kendini neden kesti, sansürsüz izle ile ilgili bilgiler sosyal medyada gündem oldu. İşte MasterChef Murat kendini neden kesti, sansürsüz izle ile ilgili bilgiler. Murat Özdemir kimdir?

01.12.2018-15:47 - (Son Güncelleme: 01.12.2018-15:41)

MasterChef Murat kendini niçin kesti, sansürsüz izle ile alakalı bilgiler MasterChef Murat'ın kendini kesmesiyle gündeme geldi. Haberimizde MasterChef Murat parmağını niçin kesti, sansürsüz izle ile alakalı bilgileri bulabilirsiniz.

MasterChef Murat kendini neden kesti?

TV8'de yayınlanan MasterChef adlı yarışmadan diskalifiye edilen Murat Özdemir, sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında bileğini ve parmaklarını kesti. Özdemir'in yayınını seyreden hayranları ise fevri davranışından vazgeçirmek için uğraş gösterdi. Her yaptığı gündeme düşen MasterChef'in eski yarışmacısı Murat Özdemir, önceki gün sosyal medya sayfasından canlı yayın yaptı. Hayranlarıyla konuşan Özdemir, bir anda yanında olan meyve bıçağıyla bileğini ve parmaklarını kesti.

MasterChef Murat'ın parmağını kestiği anlar sansürsüz izle

MasterChef Murat Özdemir kimdir?

Masterchef yarışmacısı Murat Özdemir, 1973 senesinde Bolu’da doğdu. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor. Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü çokça kestiği için yarışmadan atılmıştı. MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere sebep oluyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal