Mason Adnan Oktar Kimdir?

Yanlış bilgiler ile toplumu yanıltan ve kedicikleri ile tanınan Adnan Oktar bakın kimmiş.

03.02.2018-15:36 - (Son Güncelleme: 03.02.2018-15:50) Mason Adnan Oktar Kimdir?

Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan İslamı ve öğretilerini yanlış bir biçimde lanse etttiren Adnan Oktar aslen kimdir? Bilhassa İsrail ile yakın münasebetler içinde olduğu tespit edilen ve büyük tepki çeken Adnan Oktar'ın gerçek yaşı kaçtır ve memleketi neredir? Kedicikleri ile beraber akıllara gelen Adnan Oktar'ın biyografisi ve hayatı...

ADNAN OKTAR KİMDİR? NE DERECEDE EĞİTİME SAHİPTİR?

1956 senesinin Şubat ayında doğan Adnan Oktar' ın doğum yeri Ankara'dır. Babasını küçük yaşlarda kaybetmiştir. İlkokul ve Ortaokul eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimari Bölümü’nde eğitim görmeye başlamış bir zaman sonra okuldan ayrılmıştır. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe ve Tarih Bölümü’ne geçiş yapan Adnan Oktar bu okuluda da tutunamayarak yarım bırakmıştır. Kullandığı mahlas Harun Yahya’dır. Bu mahlasla kitaplar yazan ve hazırlayan Adnan Oktar’a göre evrim doğrudan nazizm, materyalizm, Budizm ve Komunizm alakalı şeytani bir olgudur.

İnternet siteleri ve televizyon yolu ile insanlara erişip doğruluğu olmayan yanlış bilgiler veren Adnan Oktar’ın Hz. Muhammed’in soyundan gelenler anlamına gelen Seyyidilerden olduğu iddia etmektedir.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal