Maslak'ta Bir Gökdelende Yangın Çıktı

İstanbul Maslak'ta yer alan bir gökdelende henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın sırasında binada kimsenin olmaması bir faciayı önledi.

22.06.2018-09:55 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-09:24) Maslak'ta Bir Gökdelende Yangın Çıktı

Maslak’ta yer alan 32 katlı gökdelenin dış tarafında yangın meydana geldi. Yangına çok sayıda itfaiye birimi müdahale etti.

Yangın, 05.30 civarında Maslak Bilim Sokakta yer alan 32 katlı gökdelenin 10. Katında çıktı. Alınan bilgiye göre, şimdilik bilinmeyen bir sebeple ofis olarak kullanılan gökdelenin dış cephesinde yangın meydana geldi. 10. katta çıkan yangın kısa zamanda üst katlara doğru yayıldı.

Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti

Yangın ihbarı ardından olay yerine birçok ilçeden itfaiye birimi gönderildi. Yangın yerine giden itfaiye birimleri yangını söndürmek için merdiveni kullanmak istedi fakat merdiven yetersiz kaldığı için daha uzun merdiven araçları talep edildi. Gelen merdiven araçlarıyla yangına müdahale yapan birimler yangını söndürmeye uğraştı. Fakat yangın üst katlara yayılması üstüne itfaiye birimleri üst katlardaki camları kırıp yangına müdahale etmeye uğraştı. Gökdelenin en üst katına çıkan itfaiye birimleri yangına su dökerek yangını kontrol altına aldı.

Bunun yanında ofis olarak kullanıldığı bilinen gökdelende sabah saatlerinde kimsenin bulunmaması faciayı engelledi. İtfaiye birimleri soğutma çalışmalarını sürdürürken yangının çıkış sebebi inceleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal