Maskeyi Koluna Takan Kız Öğrenci, Polisleri Görünce Kaçmaya Çalıştı

Adana'da polis ekipleri okul önünde uygulama yaptığı sırada maskesi kolunda olan genç kız, polisleri görünce yolunu değiştirerek kaçmaya çalıştı. Genç kız, polisin takibi sonucu yakalanarak Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

12.10.2020-12:57 - (Son Güncelleme: 12.10.2020-12:39)

Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, okul önlerinde maske, mesafe ve trafik denetimi gerçekleştirdi. Adana Erkek Lisesi önünde yapılan uygulama sırasında genç kız, polisi fark etti. Maskesi kolunda takılı olan kız, polisi görünce yolunu değiştirerek hızlı adımlarla kaçmaya başladı.

Polis tarafından durması yönünde ikaz edilen kız durmayarak kaçmaya devam etti. Bir süre sonra öğrencilere yetişen polis, maskesini koluna takan genç kızı uyarıp yüzüne takmasını sağladı. Kimlik sorgusu yapılması sırasında kız öğrenci, üzerinde kimliğinin bulunmadığını ve numarasını da bilmediğini söyledi. Kız öğrenci, polisler tarafından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

BAKKAL VE MARKETLERDE DE ARAMA YAPILDI

Daha sonra denetim uygulamasına devam eden polis ekipleri, okul önlerinden geçen araçlarda narkotik köpeği ile arama yaptı. Okul çevresindeki bakkal ve marketlerde de tek tek arama yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal