Maske Takmayan Vatandaş Mikrop Hastada Vardır Diyerek Kendini Savundu

Kocaeli'de maske takmayan bir vatandaş ilginç ifadelerle kendisini savunmaya çalıştı. Şahıs kendisinde virüs olmadığından emin olduğunu söyledi ve "Bende mikrop yoktur, mikrop hastada vardır." dedi.

23.06.2020-11:27 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-11:14) Maske Takmayan Vatandaş Mikrop Hastada Vardır Diyerek Kendini Savundu

Türkiye'de birçok şehirde maskesiz olarak sokağa çıkmak yasaklanırken, ekiplerin maske uygulamaları devam ediyor. Maskesiz olarak sokağa çıkmanın yasak olduğu Kocaeli'de yoğun olan 'Yürüyüş Yolunda' bekçiler denetim yaptı. Maskesiz vatandaşlara ceza kesilirken, maskeyi amacından farklı kullananlar ekipleri görünce ceza yememek için maskesini taktı.

Caddede maske takmayan bir şahıs dikkat çekerken, şahıs gazetecilerin "Neden maske takmıyorsunuz?" sorusuna cevap verdi. Kendisinin hasta olmadığını söyleyen şahıs, virüsün bulaşması halinde ise savaşabileceğini söyledi. Aynı şahıs ekipleri görünce maske takmadığını savunsa da bekçileri görünce ceza yememek için maskesini taktı.

"BULAŞICI OLDUĞUNA İNANMIYORUM"

Virüsün bulaşıcı olmadığını iddia eden şahıs "Maske takmaya gerek duymuyorum. Hiç takmadım. Sadece dolmuş ya da marketlerde takıyorum. Takmama sebebim, hasta olan taksın. Ben hasta değilim, kendimi biliyorum. Ben bulaşıcı olduğuna inanmıyorum. Bir insan hasta ise bulaştırır. Bulaştıracak mikrop yoktur. Bende virüs olmadığına eminim. Bende mikrop yoktur, mikrop hastada vardır. Başka birinden bulaşırsa savaşırız. Ben bu riski göze alıyorum. Nereye kadar maske, nereye kadar böyle devam edecek. Rahat takılıyorum, devam öyle." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal