Maske Takmadıkları İçin Uyaran Çocuğu Darp Ettiler

İstanbul'da 10 yaşındaki kız çocuğu, maske takmadıkları için uyardığı yabancı uyruklu kadınlar tarafından darp edildi.

30.09.2020-15:07 - (Son Güncelleme: 30.09.2020-13:20)

İstanbul Esenyurt'ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda, sitenin oyun salonunda arkadaşlarıyla oynayan kız çocuğu maske takmadıkları için yabancı uyruklu kadınları uyardı. Sonrasında Hayat Eve Sığar uygulamasında yetkililere bildirmek için kadınları cep telefonu kamerasıyla video kaydına aldı. Kadınların küçük kızı kovaladığı ve darp ettiği anlar kamera görüntülerine yansıdı.

Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Esenyurt'ta meydana geldi. İddiaya göre 10 yaşındaki Liva Yağmur Köprücü, arkadaşlarıyla birlikte oyun oynamak üzere sitenin oyun alanına geldi. Kız çocuğunun ışıkları kapatması üzerine Libyalı olduğu öğrenilen 3 kadından biri ışıkları açması için çocukları uyardı. Küçük kız odanın ışıklarını açarken, kendilerini uyaran kadınların maske takmadıklarını görünce uyarıda bulundu. Duruma sinirlenen kadınların tepki göstermesiyle çocuklar başka bir odaya kaçtı.

HES UYGULAMASINDAN BİLDİRMEK İÇİN VİDEO ÇEKTİ

Oyun odasına tekrar gelen kız çocuğu, Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden yetkililere bildirmek için cep telefonuyla maskesiz kadınları cep telefonuyla kayda aldı. Görüntülendiğini fark eden iki kadın kız çocuğunun peşinden koştu. İddiaya göre küçük kızı başka bir odada yakalayan yakalayan 2 kadın 10 yaşındaki Liva'ya vurdu. Kadınlardan biri ise Liva'nın telefonunu aldı. Oyun salonuna gelen kadınların görevlilere bildirmesi üzerine site görevlileri kız çocuğunu ailesine teslim etti. Çocuğunun ağladığını gören anne Çiğdem Köprücü ve baba Şehmus Köprücü kızlarını darp eden kadınları polis hattını arayarak şikayet etti. Olay yerine gelen polisler iki tarafın da ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

NEFESSİZ KALANA KADAR BOĞAZINI SIKMIŞLAR

Polis merkezindeki şikayetinin ardından yaşananları anlatan anne Çiğdem Köprücü, "Görüntü çekilmesine sinirlenen kadınlar da çocuğumu bir odada sıkıştırıp dövdüler. Diz darbeleriyle de karnını tekmeleyip boğazını da nefessiz kalana kadar sıkmışlar. Olayı görüp odaya gelen temizlik görevlileri kadınların elinden almasıyla kızım kurtuldu." dedi.

YAŞANANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Sitenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde küçük Liva'nın kadınların videosunu çektiği, 2 kadının ise kız çocuğunun peşinden koşarak darp ettiği görülüyor. 

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal