Maske Takmadığı İçin Ceza Yiyenlerden İlginç Savunma

Coronavirüsle mücadele kapsamına birçok ilde maske takmak zorunlu hale getirilirken, ekipler de sürekli olarak yoğunluğun olduğu alanlarda maske denetimi yapıyor. Maske takmadığı için ceza yiyen vatandaşlar ise ilginç sözlerle kendilerini savunmaya devam ediyor.

25.06.2020-09:50 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-09:38) Maske Takmadığı İçin Ceza Yiyenlerden İlginç Savunma

Son haftalarda artan coronavirüs vakaları nedeniyle birçok ilde maske zorunluluğu getirildi. Maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu illerde ekipler denetimlerini sıklaştırırken, özellikle yoğunluğun olduğu alanlarda denetimlerine devam ediyor. 

Van'da da maskesiz sokağa çıkmak yasaklanırken, bu kurala riayet etmeyenlere 900 lira para cezası kesildi. Ceza yiyen vatandaşlar ise ilginç sözlerle kendilerini savunmaya çalıştı. Özellikle 'yasaktan haberim yoktu', 'buralı değilim' gibi sözlerle kendilerini savunmaya çalışan vatandaşlar cezadan kurtulamıyor.

"PARASI OLAN VAR OLMAYAN VAR"

Sigara içmek için maskesini indiren bir şahıs ise cezanın gereksiz olduğunu söyledi ve "Zaten buranın da yabancısıyım. Bir sigara içmek için maskemi indirdim. Beni görünce de ceza kestiler. Haklı olabilirler. Maske yasağı var ama parası olan var, olmayan var. 900 lira ceza kesiyorlar. Maskesiz de dolaşmıyorum. Sadece sigara içmek için maskemi indirmiştim. Sigaramı indirdim ve tekrar maskemi taktım." dedi.

"SENİN YÜZÜNDEN 900 LİRA CEZA YEDİM"

Telefonla konuşmak için maskesini eline alan bir kişi de cezadan kurtulamadı. Polisler şahsa maske ile de telefonla konuşabileceğini söylerken, şahıs yine telefonla konuşmak için izin istedi ve aradığı kişiye, "Neredesin sen? Senin yüzünden 900 lira ceza yedim." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal