Maske Cezası Yedi, Polisleri Tehdit Etti

Adana'da emniyet güçleri, bir taksiyi durdurarak sürücü ile müşterisine maskelerini doğru takmadıkları için cezai işlem uyguladı. Kadın yolcu, ceza yazıldığı esnada polis memurlarına “Sizi şikayet etmemi istemiyorsanız çekime izin vermeyin” dedi.

30.11.2020-11:20 - (Son Güncelleme: 30.11.2020-11:15)
Yurt genelinde artan kovid-19 vakalarının ardından ek önlemler alınıyor.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri, maske takma zaruriyeti olan şehrin pek çok noktasında denetim gerçekleştirdi.

Toplu ulaşım araçlarında dezenfektan, fiziki mesafeli oturma düzeni ile maske kullanımını kontrol eden emniyet güçleri, taksileri de teker teker denetledi.

Bu esnada bir ticari taksiyi durduran polisler maskesini burnunun altına çeken yolcu ile şoförüne ceza yazdı. Kadın yolcu polis memurlarını tehdit ederek, kendisinin görünütlerini kaydeden basın mensuplarına tepki gösterdi.

“ŞİKAYET ETMEMİ İSTEMİYORSANIZ…”

Emniyet güçlerinin ceza makbuzunu tanımadığını dile getiren öfkeli kadın, aynı zamanda polisleri tehdit ederek, “Sizi şikayet etmemi istemiyorsanız çekime izin vermeyin” diye konuştu.

Diğer taraftan emniyet güçleri, toplu ulaşım araçlarını kullanarak, sürücü ve yolculara koronavirüs önlemlerini anlattı, uyarılar yaptı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal