Marmara Ereğlisi'nde Deniz 20 Metre Çekildi

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde deniz 20 metre çekildi. Deniz analarının karaya vurduğu ilçede Belediye Başkanı İbrahim Uyan ise olayın mevsimsel olduğunu söyledi.

01.01.2019-17:03 - (Son Güncelleme: 01.01.2019-16:58) Marmara Ereğlisi'nde Deniz 20 Metre Çekildi

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde deniz, kıyıdan aşağı yukarı 20 metre çekilirken, deniz anaları da karaya vurdu. Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ise deniz çekilmesinin dönemsel olduğunu söyleyerek, "Daha önce olmuştu. Bu bütünüyle mevsimsel bir olay. Panik olacak bir durum yok" dedi.

DENİZ ÇEKİLMESİ GÖRENLERİ KORKUTTU

Marmara Ereğlisi'nde halk plajının olduğu deniz, kıyıdan 20 metre çekilirken, çok sayıda deniz anası da kıyıya vurdu. Balıkçı Barış Kardeş (21), deniz çekilmesini fark edenlerin tedirgin olduğunu söyleyerek, "Ben bu derece çekildiğini ilk defa görüyorum. Etraftan geçen ve görenler de panik oluyor. Deniz anaları da çekilme sebebi ile karaya vurmuş halde" dedi.

"MEVSİMSEL BİR DURUM"

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ise deniz çekilmesinin mevsimsel olduğunu söyleyerek, "Deniz çekilmesi bu mevsimlerde oluyor. Daha önce olmuştu. Bu bütünüyle mevsimsel bir olay. Panik olacak bir durum yok" diye konuştu.

TEKNELER KARAYA OTURDU

Deniz çekilmesi sebebi ile limanda bağlı kayık ve teknelerin de karaya oturduğu tespit edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal