Marmara Bölgesi Bugün Hava Durumu Nasıl Olacak

Marmara bölgesi güne yer yer sağanak yağışlarla başladı peki bugün hava durumu nasıl olacak

20.04.2018-10:15 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-10:11) Marmara Bölgesi Bugün Hava Durumu Nasıl Olacak

Marmara Bölgesi'nin batısında öğleden sonra, doğusunda ise gece saatlerine kadar sağanak yağşın etkili olması bekleniyor.

Marmarada bugün sağanak var, sıcaklıklar oldukça azalacak

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan haberlere ve verilen bilgilere göre, bölgedeki hava sıcaklığının, 4-8 derece azalacağı, mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin edildiği bildirildi.

Bölgenin batısında öğleden sonra başlayacak ve doğusunda ise gece saatlerine kadar aralıklarla devam edecek sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden orta kuvvette eseceği fakat, zaman zaman kuzeyinde kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi öngörülüyor.

Yağış nedeniyle ulaşımda aksamalar ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların çok fazla dikkatli ve tedbirli olması istendiği belirtildi.

HAVA DURUMU DÜNKÜ TAHMİNLERİNE GÖRE DEĞİŞTİ

Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara'nın batısı ile Kocaeli, Bursa, Yalova ve Kütahya çevrelerinin hafif olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin yapılıyor.

Hava sıcaklığı: Batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı kaydedilirken, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmini yapıldı.

Rüzgar: Genellikle güney ve güneybatı, kuzey kesimlerde ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra da orta kuvvette eseceği tahmini yapıldı

Meteoroloji bugün için saat verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün saatlik yaptığı hava tahminlerine göre 09.00 - 12.00 saatleri arasında İstanbul'da sağanak yağış etkili olacak dendi

BURSA °C, 25°C

Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

EDİRNE °C, 23°C

Parçalı ve çok bulutlu, hafif olmak üzere mevzi sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, hafif olmak üzere mevzi sağanak yağışlı, sabah ve gece saatlerinde yerel olmak üzere sisli ve puslu

KOCAELİ °C, 24°C

Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı, sabah ve gece saatlerinde yerel olmak üzere sisli ve puslu

AKSARAY °C, 23°C

Parçalı ve az bulutlu

ANKARA °C, 24°C

Parçalı ve az bulutlu

.Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal