Marketler Açık Mı? Sokağa Çıkma Yasağında Marketler Saat Kaça Kadar Açık?

Bugün gerçekleştirilen LGS için coronavirüs önlemleri çerçevesinde ülke genelinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Fakat yasağın yalnızca 09.30-13.30 saatleri arasında uygulamada olacağı kaydedildi. Peki, bugün marketler açık olacak mı? İşte, marketlerin çalışma saatleri…

20.06.2020-11:37 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-11:35) Marketler Açık Mı? Sokağa Çıkma Yasağında Marketler Saat Kaça Kadar Açık?

Sokağa çıkma yasağı kapsamında yayımlanan genelgede yasak saatlerinde; marketler, fırınlar, manavlar, kasaplar, kuruyemişçi ve tatlı üretilen/satılan işletmeler açık olacak. Bununla birlikte ilaç, tıbbi cihaz, tıbbi maske ve dezenfektan üretimi, nakliyesi ve satışıyla ilgili çalışmaları yürüten işletmeler, kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler, veteriner klinikleri ve hayvan hastaneleri, zorunlu kamu hizmetlerinin devam etmesini sağlayacak kamu kurum ve kuruluşları ve işletmeler, belirlenecek akaryakıt istasyonları, lastik tamircisi, doğalgaz, elektrik, petrol sektöründe stratejik olarak faaliyet yürüten büyük tesis ve işletmeler, oteller ve konaklama yerleri, gıda, temizlik ve ilaç gibi sektörlere ambalaj sağlayan üretim tesisleri açık olacak.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI MARKETLER SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

Sokağa çıkma yasağında marketlerin normal saatlerinde kapanacağı ifade edildi. A101, BİM, ŞOK, Migros ve Carrefour gibi marketler müşterilere kapılarını saat 09.00'da açacak ve akşam saat 21.00'de kapatacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal