Mardin ve Şanlıurfa'nın Sınır İlçelerinde Eğitime 2 Gün Ara Verildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinin tamamında, Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde ise sınıra yakın bölgelerdeki okullarda eğitime 2 gün ara verildi. Şanlıurfa'da da Akçakale ve Ceylanpınar ilçelerinin hepsinde, Suruç ve Birecik ilçelerinde ise sınıra yakın bölgelerdeki okullarda eğitime 2 gün ara verildiği açıklandı.

16.10.2019-19:37 - (Son Güncelleme: 16.10.2019-19:31)

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu ortadan kaldırmak, bölgeye barış ve huzuru getirmek için başlatılan Barış Pınarı Harekatı sebebiyle Nusaybin'in tamamında, Artuklu ile Kızıltepe ilçelerinde ise Suriye sınırına yakın yerleşim yerlerindeki toplam 156 okulda 17-18 Ekim'de eğitime ara verildiği açıklandı.

Açıklamada, eğitime ara verilen okulların isimlerinin kaymakamlıklar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim müdürlükleri tarafından duyurulduğu bildirildi.

ŞANLIURFA'NIN SINIR İLÇELERİNDE DE EĞİTİME 2 GÜN ARA VERİLDİ

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada da, sınır ilçelerindeki Akçakale ve Ceylanpınar ilçelerindeki tüm okullarda, Suruç ve Birecik ilçelerinde ise sınıra yakın bölgelerdeki okullarda, 17 Ekim Perşembe ve 18 Ekim Cuma günleri eğitime ara verildiği kaydedildi. 

Aynı ilçelerde daha önce de eğitime 5 gün ara verilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal