Mardin Ambarlı Mahallesi Muhtarı Karantina Kararı Aldı

Mardin'in Derik ilçesine bağlı kırsal Ambarlı Mahallesi Muhtarı Ferat Çetin coronavirüsle mücadele kapsamında mahallesini karantina altına aldı.

31.03.2020-11:19 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-16:24)

Ülkemizde coronavirüs salgını kapsamında kararlar alınmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada muhtarların da üstlerine düşeni yapmasını istemişti. Bu doğrultuda Mardin'in Derik ilçesine bağlı kırsal Ambarlı Mahallesi Muhtarı Ferat Çetin, mahallesini karantina altına aldı. 

Çetin kendi karantinalarını uyguladıklarına değindi ve mahalle girişindeki tabelaya, "Virüs nedeniyle köye giriş ve çıkışlar yasaktır." yazısı yazdı. 1200 nüfusu olduklarını söyleyen Çetin, "Mahallemize ziyaretçilerin gelmesini istemiyoruz. Bunun için köyün girişine 'Virüs nedeniyle köye giriş ve çıkışlar yasaktır' uyarı yazını yazdık. Mahallemizde herhangi bir hastalık yoktur. Herkesin evde kalmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DE CORONAVİRÜSTE SON DURUM

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son paylaşıma göre, ülkede 168 kişi hayatını kaybetti. Vaka sayısı ise 10 bin 827 olarak açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal