Mansur Yavaş'tan Sokağa Çıkma Yasağı Sonrası İlk Açıklama

Dün alınan karar kapsamına hafta sonu 31 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Karar sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş tarafından açıklama yapıldı. Ankaralılara seslenen Yavaş, "Halk Ekmek fabrikamız iki gün boyunca üretim yapmaya ve bayiilere dağıtıma devam edecektir." dedi.

11.04.2020-10:37 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-10:31) Mansur Yavaş'tan Sokağa Çıkma Yasağı Sonrası İlk Açıklama

Çin'in Vuhan kentinde bulunan vahşi hayvan pazarından yayılmaya başlayan coronavirüs salgını dünya genelinde yaklaşık olarak 2 milyon insanı etkiledi. 1 aydır ülkemizde de etkili olan salgın nedeniyle 31 ilde sokağa çıkma yasağı getirildi. Yasak sonrası halk panik halinde açık dükkanlara akın ederken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankaralı vatandaşlar için açıklamada bulundu. 

Yavaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli hemşehrilerim, Ankara Büyükşehir Belediyemize bağlı Halk Ekmek fabrikamız iki gün boyunca üretim yapmaya ve bayiilere dağıtıma devam edecektir. Lütfen panik yapmayın, endişe etmenize gerek yok, bu karar hepimizin sağlığı için. Merak etmeyin. Ankara Valiliği ile irtibat halindeyiz. Ekmek dahil tüm acil ihtiyaçlarınız için Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Lütfen evlerinize dönün, biz sizin için görev başında olacağız." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal