Mansur Yavaş Talep Etti Aynı Gün Soylu Uygulamaya Soktu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, 65 yaş üzerine sokağa çıkma yasağını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talep ettiğini ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da aynı gün uyguladığını söyledi.

03.04.2020-15:32 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-15:22) Mansur Yavaş Talep Etti Aynı Gün Soylu Uygulamaya Soktu

Coronavirüs salgını kapsamında birçok karar alınırken, özellikle yaşlı vatandaşların virüsten korunması için 65 yaş ve üzerine sokağa çıkma yasağı getirildi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise yaptığı açıklamalarda bu süreci değerlendirdi. 

Sözcü'den Nevşin Mengü'ye konuşan ve gündemi değerlendiren Fatma Şahin, belediyelerin yaptığı çalışmalara değindi. Mengü, aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı da olan Şahin'e CHP'li belediyeler ile iletişim kurup kurmadığını sordu. Bu soru üzerine cevap veren Şahin, "Şimdiye kadar birkaç kez görüştük. Belediye başkanları arasında oluşturulan ortak WhatsApp grubu var. Mesela gruba geçtiğimiz günlerde sayın Mansur Yavaş 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağı fikrini yazdı. Ben de hemen İçişleri Bakanımız ile konuştum. Aynı gün kararı çıkarttık." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal