Manken Yapacağım Dedi, Suçüstü Yakalandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde manken yapma vaadiyle genç kızları kandırıp, şantaj yoluyla beraber olan Fırat K. isimli şahıs suçüstü yakalandı.

15.05.2019-15:32 - (Son Güncelleme: 15.05.2019-15:26)

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Fırat K. adlı şahıs, E.G. adlı genç kızı manken yapma vaadiyle kandırarak, sosyal medyadan genç kızın çıplak fotoğraflarını aldı. E.G. ile şantaj ve tehdit yoluyla sık sık birlikte olan sapık, aynı yöntemle tuzağa düşürdüğü başka bir kızla beraber olmak isterken suçüstü yakalandı.

MANKENLİK VAADİYLE KANDIRDI

Çorlu'da ikamet eden E.G. isimli genç kız, sosyal medya üstünden Ergene ilçesinde vatani vazifesini er olarak yapan Fırat K. ile tanışarak arkadaş oldu. Fırat K., mankenlik ajansı olduğunu, model çekimi yaptıklarını söyleyerek E.G.'yi de manken yapabileceğini söyledi ve kendisine sosyal medya üstünden fotoğraflarını ve görüntülerini yollamasını istedi.

AJANSIN ÇIPLAK ÇEKİM YAPTIĞINI SÖYLEDİ

Görüntü ve fotoğrafları alan Fırat K., ajansın erotik çekim yapmak istediğini, buna karşılık olarak 200 bin lira kazanacağını söyleyerek E.G.'den çıplak fotoğraflarını istedi. E.G. de çektiği fotoğrafları Fırat K.'ye yolladı.

ŞANTAJ YOLUYLA BİRLİKTE OLDU

Görüntüleri alan Fırat K., bu defa da genç kızdan kendisiyle beraber olmasını istedi, tersi durumda videoyu sosyal medya üstünden paylaşacağı tehdidini yaptı. Şantaj ve tehditler karşısında paniğe kapılan E.G., birkaç defa Fırat K. ile beraber oldu. E.G., Fırat K.'nin tehditlerine devam etmesinin ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

İKİNCİ KIZI POLİS KURTARDI

Genç kızın şikayeti ardından polis, Fırat K.'yi takibe aldı. Takip esnasında Fırat K., Çorlu'daki bir otele yerleşti. Polis, kaldığı odaya yaptığı baskında Fırat K. ile gene tehdit ve şantajla beraber olmaya zorladığı K.A. ile karşılaştı. Kurtarılan genç kız da Fırat K.'nin kendisini manken yapacağını ve şirketine gelmesi durumunda 200 bin Euro kazanacağı vaadinde bulunduğunu söyledi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin sonrasında adliyeye gönderilen Fırat K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal