Manisa'da Gülnur'u Öldüren Sevgilisi Nedenini Anlattı

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Gülnur Kocabaş, sevgilisi tarafından vurularak öldürüldü. Katil zanlısının farklı suçlardan da sabıkası olduğu ortaya çıktı.

28.05.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-17:23) Manisa'da Gülnur'u Öldüren Sevgilisi Nedenini Anlattı

Sabah saatlerinde Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Alaybey Mahallesi'nde meydana gelen olayda, işe gitmek için evden çıkan 22 yaşındaki Gülnur Kocabaş sevgilisi Yusuf A. tarafından pompalı tüfekle göğsünden vurularak öldürüldü. Ekipler tarafından gözaltına alan Yusuf A.'nın işlemleri devam ediyor. Katil zanlısı Yusuf A.'nın daha önce hırsızlık ve kasten adam yaralama suçlarından sabıkası olduğu öğrenilirken, Yusuf A.'nın ifadesinde, "Beni aldattığını öğrendim. Sabah evden çıkınca yanımdaki pompalı tüfekle göğsüne ateş ederek öldürdüm." dedi.

Doğma büyüme Kütahyalı olan Kocabaş'ın 2 yıl önce çalışmak için 26 yaşındaki ablası ile Manisa'ya yerleştiği öğrenildi. Öte yandan, Yusuf A.'nın da çalışmak için Manisa'ya geldiği ve Kocabaş ile çalıştıkları fabrikada tanıştıkları ortaya çıktı. 

"SUÇUMU KABUL EDİYORUM"

Yusuf A.'nın emniyetteki ifadesinde, "Biz bir süredir arkadaştık. Kendisini seviyordum. Beni aldattığını öğrendim. Sabah evden çıkınca yanımdaki pompalı tüfekle göğsüne ateş ederek öldürdüm. Suçumu kabul ediyorum." dedi.

Kocabaş'ın otopsi işlemleri devam ederken, cenazesinin yarın Kütahya ili Şaphane ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal