Manisa'da Çifte Cinayet! Önce Eşini Sonra Eşinin Sevgilisini Öldürdü

Manisa'da eşinin kendisini aldattığını iddia eden Ramazan Ariç, önce ormanlık alana götürdüğü eşini, sonra da eşinin aşk yaşadığını iddia ettiği Murat Çakmak'ı bir büfede silahla vurarak öldürdü. Zanlı sonrasında karakola giderek teslim oldu.

24.04.2018-18:18 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-18:10) Manisa'da Çifte Cinayet! Önce Eşini Sonra Eşinin Sevgilisini Öldürdü

Manisa'da Ramazan Ariç (28), kendisini aldattığını zannettiği eşi Deniz Ariç'i (26) ormanlık alanda, eşinin ilişkisi olduğunu iddia ettiği direksiyon eğitmeni Murat Çakmak'ı (26) da bir büfede silahla vurarak öldürdü. Ariç, olayın sonrasında polis merkezine gelerek teslim oldu.

Ramazan Ariç, bugün saat 11.30 sularında eşi Deniz Ariç'i de yanına alıp, konuşmak amaçlı Uncubozköy Mahallesi'ndeki Kent Ormanı'na gitti. Aldatıldığını öne süren Ramazan Ariç ile eşi Deniz arasında tartışma oldu. Tartışmanın büyümesinin ardından Ramazan Ariç, belinden çıkardığı silahla 3 el ateş edip, eşi Deniz'i öldürdü. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekipleri, Deniz Ariç'in cesedini buldu.

İkinci cinayetin ardından polise teslim oldu

Olay yerinden kaçan Ramazan Ariç bu kez de eşinin gönül ilişkisi yaşadığını öne sürdüğü direksiyon eğitmeni Murat Çakmak'ın olduğu, Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki gıda ürünleri satan büfeye geldi. Burada Aniç ile Çakmak arasında kavga çıktı. Ariç, bu kez de silahı Çakmak'a doğrultup, ard arda 5 el ateş ederek kaçtı. Olay yerine gelen ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne götürülen Çakmak, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Ramazan Ariç, çifte cinayetin sonrasında suç aleti silah ile Barbaros Polis Merkezi'ne gelip, teslim oldu.

Ramazan Ariç'in sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal