Manisa'da Bir Evin Bahçesinde 260 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, evinin bahçesinde 150 kilo ağırlığında 260 kök Hint keneviri ele geçirilen F.O. (39), jandarma tarafından gözaltına alındı.

25.06.2019-20:56 - (Son Güncelleme: 25.06.2019-20:52)

Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İshakçelebi Mahallesi'nde yaşayan evli ve iki çocuk babası F.O.'nun evinin bahçesinde Hint keneviri yetiştirdiği bilgisine ulaştı.

260 KÖK HİNT KENEVİRİ ELE GEÇİRİLDİ  

Harekete geçen ekipler, bugün saat 14.00 sıralarında, şüphelinin evine operasyon gerçekleştirildi. 'Volta' isimli uyuşturucu arama köpeğinin de yer aldığı operasyonda, evde, bahçesinde ve çevresinde yapılan kontrolde; boyları 30 santim ila 3 metre arasında değişiklik gösteren, ağırlığı ise yaklaşık 150 kilo gelen 260 kök Hint keneviri ele geçirildi.

"KENDİME YETECEK KADAR EKMEK İSTEDİM"  

Gözaltına alınan F.O.'nun ilk ifadesinde, "Bahçeye kendime yetecek kadar ekmek istedim. Biraz fazla olmuş. Kesinlikle bu işin satışıyla ilgili bir düşüncem yoktu. Kendim içmek için ektim. İçiciyim, pişmanım" ifadelerini kullandığı öğrenildi. F.O.'nun emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Ele geçirilen Hint kenevirleri ise imha edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal