Manisa'da Akıllarda Soru İşareti Bırakan Ölüm

Manisa’nın Kula ilçesinde dere kenarına su borusu takmak için evden ayrılan yaşlı adam, dere yatağında cansız bulundu.

27.07.2019-18:40 - (Son Güncelleme: 27.07.2019-18:29) Manisa'da Akıllarda Soru İşareti Bırakan Ölüm

Olay, saat 14.00 sıralarında Kula'ya bağlı Gölbaşı Mahallesi Mollaahmetler taraflarında gerçekleşti. Elde edilen bilgilere göre, Gölbaşı Mahallesi'nde ikamet eden Hasan Akgül (64), sabahın erken saatlerinde Mollaahmetler mevkiindeki dere yatağında olan su borusunu bağlamak üzere evi terk etti. Öğle saatlerine doğru eve geri dönemeyen kocasını merak eden E.A.A. ise, dere etrafında eşini aramaya başladı. Bir süre sonra E.A.A., eşi Hasan Akgül'ü bağlamak için gittiği su borusunun yanında hareketsiz yatarken gördü. Daha sonra mahalle halkının yardımıyla durum, 112 acil servis ekiplerine haber verdi.

ADLİ TIP KURUMUNA SEVK EDİLDİ

Olay yerine gelen 112 ekipleri, Hasan Akgül'ün hayatını kaybettiğini tespit edildi. Akgül'ün ölü bedeni, olay yeri inceleme ekiplerince yapılan araştırmaların üzerine, mahalle halkının yardımıyla bulunduğu sarp araziden traktörle kırsala getirilerel esas ölüm nedeni tespit edilmek için İzmir Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. 

GÜVENLİK EKİPLERİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Şüpheli ölümle ilgili adamın vücudunda herhangi yara veya darp izine rastlanmadığı bildirilirken, olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.  
 
 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal