Maltepe'de Platonik Aşk Cinayetine Kurban Giden Annesine Veda Etti

Maltepe'de meydana gelen olayda, platonik aşk yaşayan saldırgan tarafından öldürülen 2 çocuk annesi Ayşegül Aktürk, son yolcuğuna uğurlandı. Aktürk'ün kızı, "Anne dediğin her şeyi yapacağım." diyerek, annesinin tabutu başında ağladı.

06.06.2020-15:32 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-15:22) Maltepe'de Platonik Aşk Cinayetine Kurban Giden Annesine Veda Etti

Geçtiğimiz gün Maltepe'de meydana gelen olayda, takıntılı şahıs, platonik aşk duyduğu Ayşegül Aktürk'ün yolunu keserek bıçakladı. Aktürk, hayatını kaybederken, bugün memleketi Tokat'ın Zile ilçesinde toprağa verildi. Aktürk'ün cenazesi ilk olarak helallik alınmak üzere Bahçelievler Mahallesinde buluna TOKİ konutlarındaki ana ocağına getirildi. Bu sırada Aktürk'ün 14 yaşındaki kızı, cenaze aracında bulunan annesinin tabutuna sarıldı. Tabutun başında ağlayan genç kızın, "Anne dediğin her şeyi yapacağım." sözleri ise herkesi duygulandırdı. Genç kız yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, Aktürk'ün 11 yaşındaki oğlu ise annesinin cenazesine baktı. 

Cenaze töreninde coronavirüs tedbirlerine uyulurken, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş cenaze törenine katıldı. 

"BU TÜR İNSANLARIN ARAMIZDA OLMASI BÜYÜK SIKINTI"

Aktürk'ün dayısı Murat Çökdü tepkisini dile getirdi ve "Kadın cinayetlerini televizyon duyuyorduk. Rabbim kimsenin başına göstermesin. İnsanın başına gelmediği sürece anlamıyor. Ama hakken çok kötü bir olaymış. Geride iki tane küçük yavrusu kaldı. Bu tür insanların aramızda olması büyük bir sıkıntı." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal