Maltepe'de Minibüs Sürücüleri Denetimden Kaçamadı

Coronavirüsle mücadele kapsamında toplu taşıma ve minibüslerde yolcu sayısı yarıya indirilmişti. Bazı sürücüler bu kurala uymazken kaçmak için de birçok yola başvurdu. Maltepe'de denetimden kaçamayan bir sürücü ise yolcu kendisini yola atıyor dedi.

08.04.2020-14:01 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-14:15)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını ülkemizde de görülürken bu tarihten sonra alınan önlemler üst seviyeye çıkartıldı. Bu önlemler arasında, yolcu taşımacılığı da yer aldı. Toplu taşımaların ve minibüslerin yolcu sayısının yarısı kadar yolcu alması gerekirken, bazı minibüs sürücüleri bu kuralı dikkat almadı ve minibüsleri yolcu ile doldurmaya devam etti. 

Özellikle sürücüler polis denetimlerinden kaçmak için Whatsapp üzerinde kurdukları gruplardan haberleşmeye başladı. Maltepe'de denetimden kaçamayan bir sürücü ise "Yolcu arabanın önüne kendini atıyor. 'Beni alacaksın' diyor ben ne yapayım." diyerek kendisini savundu.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Ülkemizde şimdiye kadar 34 bin 109 coronavirüs vakası tespit edildi. Hayatını kaybedenlerin sayısı 725'e çıkarken, bin 582 kişi ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal