Malatya'da Depremden Etkilenen Öğrencilerin Eğitim Arası Sona Erdi

Elazığ'daki deprem sebebiyle eğitim-öğretime bir müddet ara verilen Malatya'nın 10 ilçesindeki okullarda bugün derse başlandı.

10.02.2020-12:02 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-11:59)  Malatya'da Depremden Etkilenen Öğrencilerin Eğitim Arası Sona Erdi

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 şiddetindeki depremden etkilenen Malatya'nın Arapgir, Battalgazi, Doğanşehir, Hekimhan, Yeşilyurt, Akçadağ, Arguvan, Darende, YazıhanKuluncak ve Kuluncak ilçelerindeki bütün okullarda eğitim-öğretime bugün başladı.

Depremin daha çok kendini gösterdiği Doğanyol, Pütürge ve Kale ilçelerinde ise eğitim-öğretimin 17 Şubat'ta başlayacağı aktarıldı.

"Yeni bilgiler öğrenmek benim hoşuma gidiyor"

Battalgazi ilçesindeki Gazi İlkokulu öğrencisi İnci Ararat, okul arkadaşlarını çok özlediğini dile getirdi.

Kendilerini olağan tatil günlerine göre hazırladıklarını ve çalıştıklarını ifade eden 4. sınıf öğrencisi Ararat, "Bir hafta daha araya tatil girdi ama çok mutluyum. Arkadaşlarımla oyun oynuyorum, burada dersler çok eğlenceli oluyor. Yeni bilgiler öğrenmek benim hoşuma gidiyor." şeklinde konuştu.

4. sınıf öğrencisi Erdal Baran Karadağ ise "Okulların tatil olması iyi de oldu, kötü de. Biraz daha dinlendik. Kötü olmasının nedeni de arkadaşlarımızı özledik. Arkadaşlarımı özledim ama bir hafta daha dinlenmek bana iyi geldi." şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal