Malatya’da 5 Bölgeye Ulaşım Sağlanamıyor

Malatya’da yüksek rakımlı 5 yerleşim birimine bağlı olan yollar yoğun tipi nedeniyle kapandı.

22.01.2021-12:25 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-12:25) Malatya’da 5 Bölgeye Ulaşım Sağlanamıyor

Malatya’ya hakim olan olumsuz hava yoğun tipi 5 yerleşim birimine ulaşımı kapattı! Bunun üzerine en çok merak edilen konuların arasında ‘’Malatya’da yollar kapalı mı, hangi yollar kapalı? ‘’ ifadeleri eklendi.

Malatya Belediyesi’nden yansıyan yazılı açıklamayla son durumu sizler için derledik!

Belediye tarafından aktarılan bilgiye göre ülkede yüksek rakımlı bölgelerde etkili olan yoğun tipi bazı bölgelere ulaşımı kapattı.

Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert tarafından yapılan açıklamada bilgilendirme amaçlı şu ifadeler kullanıldı:

"Tipiyle birlikte açmış oluğumuz yollar tekrar kapanmakta. Bu bölgemizi sürekli açık tutmak zorundayız Bürücek yolumuz 8 mahallemizi birbirine bağlamaktadır. Kırsal mahallelerimizdeki ekiplerimiz burada sabit kalmaktalar. Sabit ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ekiplerimiz fedakarca çalışmalarını sürdürmekte"

Açıklamasının arasında kapanan güzergahları da ekleyen Mert, Darende'de 2, Pütürge'de 3 yerleşim birimi olmak üzere toplam 5 yerleşkenin yolunun tipi nedeniyle kapandığını aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal