Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na Ders Niteliğinde Cevap

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun mehmetçiğe moral ziyaretine giden ünlüler hakkındaki sözleri için "Kılıçdaroğlu'nun nefreti bir kez daha gün yüzüne çıkmıştır" dedi.

06.04.2018-19:37 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-19:25) Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na Ders Niteliğinde Cevap

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal MKYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Ünal, Kılıçdaroğlu'na Zeytin Dalı harekâtına dahil olan Mehmetçik'e moral ziyaretinde bulunmak amacıyla Hatay'a giden ünlü isimlere verdiği tepkiye, 'Ben gerillayı oynamak istiyorum” diyerek terör destekciliğine ifşa eden sanatçı müsveddelerine sahip çıkan Kılıçdaroğlu acaba bu devletin meşru seçilmiş cumhurbaşkanıyla beraber sanatçıların terörle mücadele eden Mehmetçiği ziyaret etmesinden niçin rahatsız olduğunu çok iyi biliyoruz' diyerek yanıt verdi

'ÇİRKİN BİR DİL KULLANMIŞTIR'

Toplumu 'halkın polisi-sarayın polisi', 'halkın 15 Temmuz'u-sarayın 15 Temmuz'u', '15 Temmuz şehidi-terör şehidi' gibi ayrım yapan Kılıçdaroğlu, şimdi de 'halkın sanatçısı-sarayın sanatçısı' gibi gene son derece bölücü ve çirkin bir dil kullanmıştır.

'BIKMIŞ USANMIŞ DURUMDAYIZ'

Bizler de artık CHP'nin yalanlarına yanıt vermekten, hakaretleriyle ilgili suç duyurusunda bulunmaktan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun hezeyanlarından, histerilerinden, histeri krizlerinden bıkmış usanmış haldeyiz. Türkiye bu dili hak etmiyor, Türkiye böyle bir muhalefeti hak etmiyor.

'FAŞİST VE DARBECİ ANLAYIŞI'

Burada normal olan bu zaferi takdir etmektir, anormal olan ise bu başarıya çamur atmaktır. Dolayısıyla Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'sinin bu yaklaşımda da faşist ve darbeci zihniyeti bir kez daha ortaya çıkmıştır. Sanatçılarımıza edilen ifadelerinde o öfke, o kin, o nefret bir kez daha meydana çıkmıştır.

'BU KADAR RAHATLIK SİYASETTE OLMAZ'

Kemal Kılıçdaroğlu, kürsüye çıkıp ağzına geleni sıralıyor, son derece rahat, son derece relaks, sanki adeta antidepresan kullanmış, sakinleştirici almış bir ruh haliyle, gülerek her türlü ağır sözü, çirkin hakareti kullanıyor. Sanatçılara hakaret ediyor, işine gelmediği vakit hukuka hakaret ediyor. Her türlü hukuksuzluğu yapma ayrıcalığını kendisinde görüyor. O hukuksuzluğu yaptığı vakit 'Ben bu hukuku tanımıyorum' deme özgürlüğünü kendinde görüyor. 'Anayasa'yı tanımıyorum' deme ayrıcalığını kendinde görüyor. Bu kadar konfor, bu kadar rahatlık siyasette yer alamaz.

ŞEKER FABRİKALARI

"(CHP milletvekillerinin şeker fabrikalarının özelleştirilmesi ihalesini protestosu) Kamu İhale Kurumunun şeffaf bir şekilde, medyanın karşısında gerçekleştirdiği ihaleyi gidip CHP'li milletvekilleri kanunsuz bir şekilde maalesef bastılar. Yani ihaleyi basmayı 'şeffaf bir şekilde medyanın önünde yapılan bir ihaleye fesat karıştırmak' olarak niteleyebilir miyiz Evet, niteleyebilririz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal