Mahir Ünal: Kılıçdaroğlu’nu Kınıyor ve Hakaretlerini Misli ile İade Ediyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Meclis (TBMM) grup toplantısında dile getirdiği ifadeler sebebiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkisini göstererek, "Kılıçdaroğlu’nu hadsiz açıklamalarından dolayı kınıyor ve hakaretlerini misli ile iade ediyoruz" ifadelerini kullandı.

01.12.2020-18:00 - (Son Güncelleme: 01.12.2020-17:59) Mahir Ünal: Kılıçdaroğlu’nu Kınıyor ve Hakaretlerini Misli ile İade Ediyoruz

AK Partili Mahir Ünal, sosyal medya (twitter) hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı sarf ettiği ifadeleriyle bilinçli, sistematik provokasyonunu da sürdürdüğünü belirtti.

Mahir Ünal, sosyal medya hesabı üzerinden verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

 "Sizler siyaset yapmıyorsunuz, siyaset milletle yapılır, siz yıkım siyaseti yapıyorsunuz. Kirli iftiralarınızla siyasete leke süren bir milli güvenlik sorunusunuz! AK Parti kurulduğu günden bu yana kendini yenileme kabiliyetiyle geleceğe yürürken, sizler vesayetçi zihniyetin kalıntısı olarak Türkiye’nin önüne set çekmeye devam ediyorsunuz. Biz her zaman bu çirkin zihniyetinizle mücadelemizi sürdüreceğiz. Unutmayalım ki demokrasinin sahibi millettir. Son söz her zaman milletimize aittir. Bu alçak iftiraların hesabını milletimize veremeyeceksiniz. Kılıçdaroğlu’nu hadsiz açıklamalarından dolayı kınıyor ve hakaretlerini misli ile iade ediyoruz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal