Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Mahir Ünal AK Parti Kabine Listelerinin Niteliğini Açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, katılmış olduğu televizyon programının canlı yayınında gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

14.05.2018-11:09 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-11:03) Mahir Ünal AK Parti Kabine Listelerinin Niteliğini Açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal katılmış olduğu televizyon programında 24 Haziranda gerçekleştirilecek olan seçimlerle ilgili ve AK Parti adaylığı ile ilgili sorulan sorulara cevap verdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal AK Parti içinde gerçeklşetirilen milletvekili listelerinin hazırlanma süreci ile ilgili basında çıkan haberleri doğrulamadı. Gelecek dönemde Bakanların ve milletvekillerin daha nitelikli kişilerden oluşacağını ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal şu şekilde konuşma yaptı.

AK PARTİ’DE KABİNE NASIL OLUŞTURULACAK SORUSU

Bunlar şu ana dek konuşulmuş şeyler değil. Tüm istişareler sonucunda, sen başvur, sen başvurma gibi söylemlerin doğru olmadığına karar verildi. Bu durumuna üst kurul karar verecek. Artık yeni sistemde daha çok bakanlar işinin içinden gelen, iş dünyasının içerisinde işini en iyi yapan, konusuna hakim, yönetim konusunda sorun yaşamamış kişilerden de bakanlar oluşabilecek. O konuda bir sıkıntı görmüyorum. Meclis başkanı şu mu, bu mu olacak diye bir değerlendirme yapılmadı."

MİLLETVEKİLİ LİSTELERİ

7 Haziran ve 1 Kasım'da 170 kişinin üstünde değişiklik yapıldı. Üst kurul temayül yoklamasına bakacak. Milletvekilinin Meclis performansına, komisyona katılımına, kendi ilinde etkin olduğu yerel siyasete katkısına bakacak. Kendi seçim bölgesinin memnuniyet durumuna bakılacak. Hem mevcut vekiller, hem de aday adayları değerlendirilerek bir kan değişimi söz konusu. Bizim siyasetimiz biraz da bayrak yarışı şeklinde gerçekleşecek."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;