Mağazaya Torpil Atan Çocuk, Elbiseleri Ateşe Verdi

Bahçelievler’de bir giyim mağazana torpil atan çocuk, koşarak kayıplara karıştı. Büyük paniğin yaşandığı mağazaki çalışanlar ve müşteriler kendilerini dışarı atarken bazı elbiseler alev aldı.

19.08.2019-16:30 - (Son Güncelleme: 19.08.2019-16:27) Mağazaya Torpil Atan Çocuk, Elbiseleri Ateşe Verdi

Bahçelievler’de bir giyim mağazasının önünden geçerken mağazanın içerisine torpil atan çocuk, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Mağaza çalışanları ve müşteriler, kendilerini dışarı atmayı başarırken mağazadaki kıyafetler alev aldı.

MAĞAZADAKİLER NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI  

Olay, Bahçelievler Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinden yaşandı. İddiaya göre, cadde üzerinde yürüyen bir çocuk, elindeki torpili yakarak önünden geçtiği mağazanın içerisine atıp, koşarak kaçtı. Torpilin çıkardığı sesle neye uğradıklarını şaşıran mağaza çalışanları ve bir müşteri torpilin patlamasıyla korku dolu anlar yaşadı.

BAZI ELBİSELER ALEV ALDI  

Küçük çocuk kaçıp kayıplara karışırken, patlayan torpil nedeniyle bazı elbiseler yandı. Yaşanan olay sonrasında çalışanlar dışarıya çıkarken, kapının önünden geçen vatandaşlara durumu anlattı. Çocuğun tehlikeli oyununda yanan elbiseler nedeniyle büyük bir facia ucuz atlatıldı. Elbiselerin tutuşması halinde dükkanın tamamının yanabileceğini belirten iş yeri sahibi Mehmet Akbaş elbiselerin tutuşmaması bizim için büyük şans dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için tıklayınız

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal