Madımak Anma Etkinlikleri Sebebiyle Ankara'da Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Ankara'da bugün yapılacak olan Madımak olayları anma töreni nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Trafiğe kapalı olacak yolların listesi haberimizde.

02.07.2018-13:16 - (Son Güncelleme: 02.07.2018-13:10) Madımak Anma Etkinlikleri Sebebiyle Ankara'da Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Ankara Valiliği, bugün yapılacak olan Madımak Anması için trafiğe kapatılacak yolları internet sayfasından yayımladığı resmi açıklamadan duyurdu.

Açıklamanın tam metni ise şu şekilde:

2 Temmuz 2018 Pazartesi günü 17.00-19.30 saatleri içinde, Sıhhiye Toros Sokak’ta bir araya gelinerek Anadolu Meydanı’na dek yürümek suretiyle gerçekleştirilecek “2 Temmuz Anması” konulu toplantı ve gösteri yürüyüşü sebebiyle 02 Temmuz 2018 Pazartesi günü saat 15.00’ten etkinlik bitene dek,

•Toros Sokağı’nın hepsi,

•Anadolu Meydanı,

•Kazım Karabekir Caddesi (Anadolu Meydanı ile Ordu Evi-MKE Binası hizası arası),

•Dögol Caddesi (Beşevler Kavşağı ile Anadolu Meydanı arası),

•GMK Bulvarı (Demirtepe Köprüsü kesişimi-Anadolu Meydanı arası),

•Anıt Caddesi (Turgut Reis Caddesi birleşimi ile Anadolu Meydanı arası, Anıt Caddesi’nden Anadolu Meydanı’na giden araçlar Turgut Reis Caddesi’ne verilecektir.)

araç trafiğine kapatılacaktır.

Ayrıca grup yürüyüşe geçtiği sırada kademeli biçimde Celal Bayar Bulvarı çift taraflı (Sıhhiye Köprüsü ile Kazım Karabekir Caddesi birleşimi arası) olarak ve Kazım Karabekir Caddesi’nden Celal Bayar Bulvarı Sıhhiye yönüne çıkış yan varyantı araç trafiğine kapalı olacaktır.

İnsanlarımızın mağduriyet yaşamamaları için trafiğe kapanacak yolların vaziyeti dikkate almalarının yararlı olacağı unutulmamalıdır.

Kamuoyuna saygıyla açıklanır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal