Maçka Parkı'ndaki Dehşet Dolu Anlar

Şişli Maçka Parkı'nda yaşanan dehşetle alakalı ifadeler ortaya çıktı.

12.06.2020-13:12 - (Son Güncelleme: 12.06.2020-12:41) Maçka Parkı'ndaki Dehşet Dolu Anlar
Şişli Maçka Parkı'nda meydana gelen hadiseyle alakalı ifadeler ortaya çıktı. Laf atma iddiasıyla meydana gelen tartışmada Süleyman Dönmezler'in boğazını kesen sabıkalı Emrah D.'nin "Elimde bulunan bira şişesini kırarak önce boğazına daha sonra da yüzüne ve kollarına doğru vurmaya başladım. Sonra da otobüse binerek annemin evine gittim" ifadesini kullandığı öğrenildi. Hadiseye tanık olan Dönmezler'in arkadaşı Meltem Ş. de, "Arkamızdan gelen kişi, Süleyman'ın boğazına kırık şişeyi sapladı. Tekrar saplamak istediğinde Süleyman karşı koydu ve boğuşmaya başladılar" diye konuştu.

Şişli Maçka Parkı'nda geçtiğimiz günün akşamında saat 18.00 sularında yaşanan olayda, bir hastanenin psikiyatri departmanında asistan olan Süleyman Dönmezler, Emrah D'nin kırık bira şişesiyle saldırmasının sonucunda ağır bir şekilde yaralandı.

Hadiseden sonra kaçan D., Şişli Asayiş Büro Amirliği güçleri tarafından yakalandı. Hadiseyle alakalı ayrıntılara ulaşıldı. Hadisenin görgü şahidi olan Dönmezler'in arkadaşı Meltem Ş,'nin emniyet güçlerine verdiği ifadesinde, "Bugün saat 16.30 sıralarında Süleyman ve Deniz'le birlikte Maçka Parkı'na geldik. Biz Deniz ile yürürken Süleyman da telefonla konuştuğu için arkamızdan geliyordu. Bu sırada 'İşine bak çek git' gibi laflar duyduk. Arkamıza döndüğümüzde Süleyman'ın yanında bir kişi vardı. Sonra Süleyman yanımıza geldi. 'Ne oldu diye' sordum. Süleyman da, 'Senin yanından geçerken bana dik dik baktı' dedi. Ben de 'baksın ne olacak' dedikten sonra yürümemize devam ettik. Bu sırada arkamızdan gelen kişi, Süleyman'ın boğazına kırık şişeyi sapladı. Tekrar saplamak istediğinde Süleyman karşı koydu ve boğuşmaya başladılar. Bunun üzerine saldırgan kaçtı. Polis ve ambulansı aradıktan sonra yanımızda bulunan tişört, maske ve peçete ile müdahale ettik" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Hadise yerine giden ambulansla hastaneye kaldırılan ve boğazında, yüzünde, kafasında ve 2 kolunda kesik olan Dönmezler'in halinin ciddi olduğu aktarıldı.

ANNESİNİN EVİNDE YAKALANDI

Zanlının kaçış yollarında olan kamera kayıtlarını incelemeye alan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği güçleri Emrah D.'nin Beşiktaş'taki evine operasyon düzenlendi. Fakat Emrah D. orada bulunamayınca ekipler bu defa Eyüpsultan'da olan annesinin evine baskın gerçekleştirdi. Saldırgan orada yakalanırken, kanlı ayakkabısına da incelenmek için el koyuldu.

Şişli Asayiş Büro Amirliği'ne alınan ve alkollü olduğu tespit edilen Emrah D.'nin oldukça suçtan sabıkalı olduğu tespit edildi. Emrah D.'nin "Hiç tanımıyorum. Yanlarından geçerken bana küfür etti. Ben de elimde bulunan bira şişesini kırarak önce boğazına daha sonra da yüzüne ve kollarına doğru vurmaya başladım. Sonra da otobüse binerek annemin evine gittim" dediği aktarıldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal