Mabel Matiz'e FETÖ Soruşturması! Sebebi Çok İlginç

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz'e FETÖ'ye destek vermek suçlaması ile soruşturma açıldı. Soruşturmaya sebep olarak Matiz'in klibinde 1 dolarları kullanması gösterildi.

11.09.2018-10:02 - (Son Güncelleme: 11.09.2018-09:56) Mabel Matiz'e FETÖ Soruşturması! Sebebi Çok İlginç

Şarkıcı Mabel Matiz'in, 'Ya Bu İşler Ne' adlı klibinde '1 dolar' kullanarak FETÖ'ye destek verdiği öne sürüldü. Matiz, İstanbul Adliyesi'ne giderek ifade verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe kalkışması ile alakalı açılan soruşturmada gözaltına alınan darbecilerin üzerlerinden ve evlerinde gerçekleştirilen aramada çok sayıda 1 dolarlık banknot bulunmuştu. Örgütün simgesi olan 1 dolarlık banknotlar ünlü sanatçı Matiz'in başını da yaktı.

'KURGUSUNU BEN YAPMADIM'

Sanatçı 'Ya Bu İşler Ne' klibinde cebinden çıkarttığı dolarları etrafa saçtı. Durum, Mabel'in örgüte destek vermek için klibinde 1 dolar kullandığını öne süren bir vatandaş tarafından şikayet edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla alakalı soruşturma açtı. Soruşturma çerçevesinde Çağlayan Adliyesi'ne giden Matiz, klibin yapımcısı tarafından yapıldığını ve kurgusunun kendisi tarafından yapılmadığını iddia etti. Matiz, hedefinin örgüte yardım etmek olmadığını söyledi. Soruşturma sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal