Lüks Yatı Görmek İsteyen Vatandaşlar Sahile Akın Etti

Milyarder iş adamının lüks yatını görmek isteyen insanlar sahile akın etti. Uzaktan bakınca uzaydan gelmiş görüntüsü veren yat tam 30 milyon euro değerinde.

20.07.2018-15:19 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-15:12) Lüks Yatı Görmek İsteyen Vatandaşlar Sahile Akın Etti

Milyarder İş adamı Antony Marden, üst seviye teknolojiyle donatılmış "Denizlerin Ferrarisi" olarak nitelendirilen uzay gemisi şeklindeki süper lüks 'Adastra' isimli yatıyla, Bodrum'a demir attı.

CENNET KOYLARI GEZDİLER

Milyarder İş adamı Antony Marden ve eşi, Bodrum Kalesi'nin 1 mil açığına demirleyen yattan, korumaları ve arkadaşlarıyla zodyak bota binerek gitti. Antony Marden ve yanındakiler, bölgedeki cennet koyları dolaştı.

GELDİKLERİ YAT GÜNÜN KONUSU OLDU

Uzaktan iPAD ile idare edilebilen, saatteki hızı 60 mile dek varan, 2 yatak odası, sinema salonu, çift kokpit, kütüphane ve güneşlenme terası ile jakuzi yer alan ve 6 kişilik mürettebatın yönettiği yat ise ilçede günün meselesi oldu.

GÖRMEK İSTEYENLER SAHİLE AKIN ETTİ

30 milyon değerindeki yatı görmek isteyenler, sahile ve teknelerle denize koştu. Uzaydan gelmiş görüntüsü veren yat, insanlar tarafından da fotoğraflanıp kaydedildi. Anthony Marden ve eşinin, Bodrum koylarında 3 gün kalmasının ardından tatillerini Rodos Adası'nda devam ettireceği bildirildi.

84 BİN DOLARLIK GIDA TAKVİYESİ

Anthony Marden, eşi ve arkadaşları, zodyak bot ile Bodrum koylarını dolaşırken, yata Bodrum Gıda Çarşısı'ndan 84 bin dolarlık gıda takviyesi yapıldığı kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal