Lüks Spor Salonunun Soyunma Kabinine Kamera Yerleştirdi!

İstanbul’da bir alışveriş merkezinin içerisindeki lüks spor salonunun personeli müşteri ve kadın personellere ait soyunma kabinine gizli gizli kamera yerleştirerek röntgencilik yaptığı tespit edildi.

28.09.2020-15:08 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-16:28)

İstanbul'da bir AVM'nin içerisindeki lüks spor salonunda çalışan bir şahsın kadın müşteri ve personellerine ait soyunma kabinlerine gizli bir şekilde kamera koyarak röntgencilik yaptığı öğrenildi. Skandal hadise geçen günlerde İstanbul Şişli'de gerçekleşti. Spor salonunda çalışan Halil İbrahim A., adlı şahsın soyunma odalarına girip çıkması tekrar aynı yerde çalışan kadın iş arkadaşlarını kuşkulandırdı.

İŞ ARKADAŞINI KAYDEDERKEN YAKALANDI

Spor salonunda görev alan genç kız soyunma odasında üstünü değiştirdiği esnada kabinin üstünde bir el görünce hemen dışarı çıkarak olan biteni anlamaya çalıştı. Kabinden çıktığında karşısına çalışma arkadaşı Halil İbrahim A.'yı gören kadın iş arkadaşına ne yaptığını sorduğunda genç adam telaş yaparak oradan uzaklaşmaya çalıştı.

Genç kadın öteki iş arkadaşlarını da yanına alıp Halil İbrahim A.'nın video kaydı yaptığını bu sebeple telefonunu vermesini söyledi. Sapık Halil İbrahim A.'nın direnmesiyle spor salonu personelleri telefonu zorla aldı. Bu esnada hızlıca bilgisayara oturan Halil İbrahim A.'nın telefonundaki video görüntülerini bulut sisteminden sildiği tespit edildi.

SPOR SALONU MÜŞTERİSİ OLAN KADINLARIN DA VİDEOSUNU ÇEKTİ

İş arkadaşlarının baskıları karşısında dayanamayan sapık genç spor salonuna gelen kadın müşteri ile kadın iş arkadaşlarına ait çıplak görüntülerini çektiğini kabul edince hakkında spor salonuna çağırılan emniyet güçleri tarafından kaydedildi.

TELEFONUNDA 30 VİDEO BULUNDU

Karakolda ifadesi alınan zanlıların dijital malzemelerine el konulurken Halil İbrahim A.'nın çalıştığı süre boyunca kadınların soyunma kabini ile tuvalette farklı videolar kaydettiğini ve hemen hemen 30 tane video bulundu.

Verdiği ifadede gizli saklı röntgencilik yaptığını itiraf eden zanlı iş yerinde görev alan başka bir şahsın kendisinden kadınlar tuvaletinde video kaydetmesini istediğini kendisinin de kabul ettiğini söyledi.

TUTUKLANMASINA KARAR VERİLDİ

İfadesinin akabinden İstanbul 5. Sulh Ceza Hâkimliğine çıkarılan zanlı duruşmadaki ifadesinde spor salonu personellerinin kendisini yakaladığını zorlayarak telefonuna el koyduklarını yaptığı şeylerden pişman olduğunu söyledi.

Hakim Halil İbrahim A. ile ilgili 'Özel Hayata İlişkin Ses ve Görüntüleri İfşa Etmek', 'Özel Hayatın Gizliliği' kabahatleri çerçevesinde tutuklanmasına hüküm verdi.

Zanlı ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal