Lüks Araçla Gelen Dilenciler Kıskıvrak Yakalandı

Farklı şehirlerden Bursa'nın İnegöl ilçesine lüks araçla gelen dilenciler, zabıta birimleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında işlem yapıldı.

03.08.2019-15:45 - (Son Güncelleme: 03.08.2019-15:42) Lüks Araçla Gelen Dilenciler Kıskıvrak Yakalandı

Farklı kentlerden Bursa'nın İnegöl ilçesine lüks araçla gelen dilenciler zabıta birimleri tarafından yakalandı. Belediyeden paylaşılan açıklamada, "Şebeke mensuppları hakkında işlem başlatıldı" sözlerine yer verildi.

İnegöl'de son dönemlerde mantar gibi artan dilenciler vatandaşları ve sürücüleri canlarından bezdirdi. Merhamet istismarı yaparak vatandaştan para koparmaya çalışanlarla zabıta birimleri mücadelesine devam ediyor. Son olarak İnegöl'e başka şehirlerden gelerek dilencilik yapanlar ekipler tarafından lüks bir araçta yakalandı. Yakalanan şahıslar belediyeye götürülerek haklarında işlem yapıldı.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

Belediyeden paylaşılan açıklamada, "Kentimizin huzuru için 7/24 esaslı olarak vazife yapan Zabıta Müdürlüğü birimlerimiz, ilçemize şebeke olarak gelip vatandaşlarımızı iyi niyeti, yardımseverliği ve insani duygularını sömüren dilencilere nefes aldırmıyor. Dilenci şebekesini takibe alan zabıta birimlerimiz, şebeke üyelerini geldikleri lüks araçla beraber yakaladı. Şebeke üyeleri hakkında işlem başlatıldı" denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal