LPG Yüklü Tanker Kaza Yaptı, Yanmaya Başladı

Antalya'da LPG dolu tankerde kaza ardından yangın çıktı. Alev alan LPG yüklü tanker yürekleri ağza getirdi. Tankerin patlama ihtimaline karşılık trafik kesildi araçlar başka yollara sevk edildi. Zamana karşı çok kritik bir söndürme çalışması başlatıldı. Bölgede güvenlik ekipleri ve itfaiyenin çalışması sürüyor

05.09.2019-10:58 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-10:53) LPG Yüklü Tanker Kaza Yaptı, Yanmaya Başladı

Alınan bilgiye göre, Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi Dumlupınar Bulvarı’nda seyir durumunda olan LPG dolu tankere, Ömer Güncü’nün idare ettiği 41 HU 507 plakalı kamyon şimdilik tespit edilemeyen sebeple arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle LPG tankeri alev alıp yanmaya başladı.

PATLAMA KORKUSU

112 Acil Çağrı Merkezine gerçekleştirilen ihbarla bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis birimi gönderildi. Trafik ekipleri tankerin patlama ihtimaline karşı trafiği yaklaşık 1 kilometre geriden kesip, başka bir yola sevk etti. İtfaiye birimleri köpük sıkarak yangını kontrol altına almaya uğraşırken, polis ise vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. İtfaiye birimleri de muhtemel bir patlamada zarar görmemek için yatarak yangını söndürme çalışması yapıyor.

İKİ İTFAİYE ERİ YANGINDAN ETKİLENDİ

Öte taraftan, gazdan ve dumandan etkilenen 2 itfaiye görevlisine sağlık birimleri müdahale etti. Kazada yaralanan kamyon sürücüsünün Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edildiği bildirildi. Tankerin içerisindeki gaz bitene dek soğutma çalışmalarının süreceği belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal