Lokantadaki Silahlı Saldırı Kamerada

Mersin'in Tarsus ilçesinde, lokantada yemek yiyen dört arkadaşa, bir araçtan ateş edilerek yapılan silahlı saldırının görüntüleri çıktı. Görüntüde kurşun yağmuruna uğrayan 4 arkadaş saldırıya, ateş ederek karşılık veriyor.

01.07.2020-15:16 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-15:10) Lokantadaki Silahlı Saldırı Kamerada
27 Haziran Cumartesi günü, Kızılmurat Mahallesi 2707. Sokak üzerindeki lokantanın önündeki masada yemek yiyen İ.Ö.A. (33), H.K. (22), H.K. (46) ile O.D.'ye (32) yoldan geçen bir araçtan, kimliği belirsiz şahıslar tarafından silahlı saldırı gerçekleştirdi.

Saldırıya uğrayan dört şahıs ise tabancalarıyla ateş ederek karşılık verdi. Çatışmada, İ.Ö.A., H.K. ve H.K. tabancayla vurularak, O.D. de düşerek yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hadisenin ardından saldırganların yakalanması için çalışma gerçekleştirilirken, çatışmanın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Görüntülerde, lokantanın önünden geçen araçtan, yemek yiyen dört arkadaşa tabancayla ateş edildiği, saldırı yapılan bu şahısların tabancayla karşılık verdiği gözlemleniyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal