Liderlerin Sandığından Çıkan Sonuçlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullandığı sandıktan Yıldırım'a 166, Ekrem İmamoğlu'na 104 oy çıktı. İşte liderlerin oy kullandıkları sandıklardan çıkan sonuçlar...

31.03.2019-21:43 - (Son Güncelleme: 31.03.2019-21:32) Liderlerin Sandığından Çıkan Sonuçlar

Liderlerin oy kullandıkları sandıklardan çıkan sonuçlar merak ediliyor. İşte liderlerin oy kullandıkları sandıklardan gelen sonuçlar...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SANDIĞINDAN YILDIRIM ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullandığı sandıktan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için en çok oyu AK Parti Adayı Binali Yıldırım aldı. 

BAHÇELİ'NİN SANDIĞINDAN YAVAŞ

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin oy kullandığı sandıkta en fazla oyu, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş aldı.

KILIÇDAROĞLU'NUN SANDIĞINDAN YAVAŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy verdiği sandıktan en fazla oyu, Mansur Yavaş aldı.

AKŞENER'İN SANDIĞINDAN BİNALİ YILDIRIM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in oy kullandığı sandıktan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için en çok oyu AK Parti Adayı Binali Yıldırım aldı.

BİNALİ YILDIRIM'IN SANDIĞINDAN KENDİSİ ÇIKTI

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın oy kullandığı sandıkta, büyükşehir belediyesi seçiminde en çok oy kendisine çıktı.

YAVAŞ'IN SANDIĞINDAN CHP ÇIKTI

Yavaş'ın oyunu kullandığı Çukurambar semtindeki Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'ndeki 4297 numaralı sandıkta CHP birinci çıktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal