Leyla'nın Bulunduğu Yerin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Ağrı'da bayramın birinci kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan Leyla'nın bulunduğu yerin görüntülerine ulaşıldı.

02.07.2018-22:53 - (Son Güncelleme: 02.07.2018-23:43)

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın birinci gününde dedesinin köyüne ziyarete giden ve kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni, köye 3 kilometre uzaklıkta olan derede bulundu.

LEYLA'NIN CESEDİNİ TRAKTÖRÜ İLE YOLDAN GEÇEN BİR VATANDAŞ BULDU

18 gündür Bezirhane köyü çevresini karış karış arayan ekipler bugün de çalışmalarına devam ederken, bölgede tarlada çalışan bir köylü traktörüyle gittiği dere kenarında Leyla'nın cansız bedenini gördü. Vatandaş durumu gördükten hemen sonra arama kurtarma ekiplerine bildirilmesinin sonrasında bölgeye gelen ekipler, dere kenarında bulunan Leyla'nın cansız bedenini dışarı çıkardılar. Olayın aileye haber verilmesinin sonrasında bölgeye gelen ailesi ve aile yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerinden alınan minik Leyla'nın cansız bedeni otopsi incelemesi için hastaneye kaldırıldı.

LEYLA'NIN CESEDİ SONRADAN DEREYE GETİRİLMİŞ OLABİLİR

Diğer yandan bölgenin daha önce arama kurtarma ekipleri tarafından tarama yapılan bölgelerden olduğu ve minik Leyla'nın öle bedenin sonradan bölgeye getirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde yoğunlaşıldığı, soruşturmanın derinleştirildiği bilgisine ulaşıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal