LC Waikiki Çalışanlarının Maaşlarını Eksiksiz Yatıracak

47 Ülkede 4 bin mağazası bulunan LC Waikiki, coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında mağazalarını kapatırken, genel merkezde de evden çalışma kararı aldı. Alınan tedbirler neticesinde çalışanların maaşı gündeme geldi. Firma, çalışanlarının nisan ve mayıs ayı maaşlarını eksiksiz yatıracağını belirtti.

01.04.2020-15:24 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-15:24) LC Waikiki Çalışanlarının Maaşlarını Eksiksiz Yatıracak

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını birçok ülkede etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bu durumdan ülkemiz de etkilenirken salgınla mücadele kapsamın birçok önemli karar alındı.

Vatandaşların toplu olarak bir arada bulunacağı yerler geçici olarak kapatıldı. 47 ülkede 4 bin mağazası bulunan LC Waikiki de coronavirüsle mücadele kapsamında önemli bir karar aldı. Genel merkezdeki çalışanlarına evden çalışma (Home Office) veren firma, mağazalarını da kapatarak virüsün yayılmasının önüne geçmek adına hamle yaptı. Bu durum sonrası ise çalışanların maaşları gündeme geldi. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre, nisan ve mayıs aylarının maaşları çalışanlara eksiksiz olarak yatırılacak. Öte yandan firma, Kısa Çalışma Ödeneği destek programına da başvuracağı belirtildi. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Murat Küçük, "Hepimizin için alışılmışın dışında zorlu zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde hepinize öncelikle sağlık diliyor, her şeye kaldığımız yerden devam edeceğimiz günlerin hayırlısı ile gelmesi için dua ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Öte yandan genel merkezdeki çalışanların evden çalışma sürelerinde de uzatma yapıldı. Firmanın genel merkez çalışanları haziran ayına kadar çalışmalarını evden yürütecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal