Lamborghini ile Karpuz Satan Adam İranlı Sosyal Medya Fenomeni Çıktı

Beyoğlu'nda milyon dolar ederindeki Lamborghini marka aracının ön bagajına doldurduğu karpuzların kilosunu 5 TL'den satan şahsın İranlı sosyal medya fenomeni Milad Hatami (24) olduğu öğrenildi.

04.09.2020-15:40 - (Son Güncelleme: 04.09.2020-15:20)

Antalya'da eşiyle beraber yaşamını sürdüren Hatami, İran'da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar sebebiyle tutuklandığı, tahliye olduktan sonra da ailesiyle beraber Antalya'ya yerleştiği belirtildi. İranlı Hatami'nin, 1,8 milyon takipçisi var.

OLAY

2 Eylül Çarşamba günü Piyalepaşa Bulvarı'nda yolun kenarına çektiği 1 milyon 500 bin TL ederindeki Lamborghini marka lüks araçta 5 TL'ye karpuz satan kişi vatandaşların ilgisini çekince haber olmuştu.



Basında yer alan haberlerin akabinden operasyona başlayan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme görevlileri Türkiye'de misafir konumunda olan ve gümrük geçişlerinde vergi ödemeyen M serisi plakalı 07 MA 9278 plakalı aracın şoförünün İran vatandaşı Milad Hatami olduğu ortaya çıktı.

Bu durumun ortaya çıkmasının ardından adresine düzenlenen baskın operasyonuylaa gözaltına alınıp emniyete alınan Milad Hatami'ye 2918 sayılı K.T.K 'nın Ek 1 (Araçları motorlu araç tescil belgesinde gösterilen maksadın haricinde kullanmak ve sürülmesine izin vermek) maddesine istinaden 1228 lira idari para cezası verilip aracı 15 gün süreyle trafiğe çıkması yasaklandı.

MİLAD HATAMİ KİMDİR?

Milad Hatami Abadi, 14 Ekim 1996'da İran/Tahran'da dünyaya geldi. Sosyal medya ağlarını çok etkin kullanan komedyen Milad Hatami Abadi, YouTube üzerinden paylaştığı bir video sebebiyle, İran devleti aracılığıyla tutuklandı. Tahliye edilmeden evvel İran devleti Milad Hatami Abadi'yi ölüm cezasıyla yargılanmış.

İran'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tanınan Hatami, çektiği bir video nedeniyle tutuklandığı İran'dan tahliye olur olmaz, Antalya'ya yerleşmeye karar vermiş.

Bilgisayar mühendisliği eğitimi tamamladıktan sonra internet aracığıyla parodi videoları yaparak ülkesinde milyonların hayranlığını kazanana bir isim haline gelmiş. Hatami, normal bir aileden gelmesine rağmen erken yaşında atıldığı ticaret sayesinde, lüks bir hayat tarzı edinmiş.

Sosyal medyada 'RİCH BOY' olarak bilinen fenomen projelerini Türkiye'de yapabileceği fikriyle ailesiyle beraber Antalya'ya yerleşme karar vermiş.

YILLIK MTV'Sİ 46 BİN TL

Ünlü İtalyan spor araç üreticisi Lamborghini'nin en üst düzeyde v12 silindirli motorlu modeli olan Aventador ülkemizde ikinci el olarak yaklaşık 4-5 milyon liraya satın alınabiliyor.



Otomobilin senelik Motorlu Taşıtlar Vergisi de 46 bin lira civarında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal