Kuzey ve İç Kesimlerde Sıcaklık Artışı!

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 2 ile 4 derece yükselmesi öngörülüyor.

04.11.2019-08:57 - (Son Güncelleme: 04.11.2019-08:50)

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 2 ile 4 derece yükselmesi öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin batı kesimlerinde bugün havanın parçalı ve çok bulutlu, kıyı Ege, Edirne, Kırklareli ve Antalya çevreleriyle Tekirdağ'ın batı kesimlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, diğer yerlerde az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

Yağışların bugün öğle saatlerinden itibaren Muğla çevrelerinde kuvvetli olması tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde Marmara, İç Ege ve İç Anadolu'nun batısında yer yer sis ve pus olması düşünülüyor.

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 2 ile 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bildiriliyor.

Rüzgarın güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile kıyı Ege'de kuvvetli (30-60 kilometre/saat) olarak ilerlemesi tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağış ve rüzgarın etkili olacağı bölgelerde ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar, ağaç devrilmesi, çatı uçması gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem alınması tavsiye ediliyor.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal