Kuzey Marmara Otoyolu'nun Bazı Kısımları Trafiğe Açılıyor

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli Kavşağı ve TEM İzmit-1 Kavşağı arası 19 Eylül tarihinde günü saat 23.59'da kullanıma açılacak.

17.09.2020-17:02 - (Son Güncelleme: 17.09.2020-16:56) Kuzey Marmara Otoyolu'nun Bazı Kısımları Trafiğe Açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünün meseleyle alakalı ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bu ilana göre, Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi'nde Kurtköy-Akyazı (bağlantı yolları dahil) bölgesinin yap-işlet-devret modeli ile inşa edilmesi, işletilmesi ve devri işi çerçevesinde Sevindikli-TEM İzmit-1 kavşakları hattının kullanıma açılmasına Bakanlık aracılığıyla onaylandı.

Otoyolun konu olan bölgesi, 19 Eylül tarihinde saat 23.59'da kullanıma açılacak.

Erişme denetimli kara yolu olarak trafiğe açılacak bu kısma, yayaların, motorsuz araçların, hayvanların, iş makinelerinin, lastik tekerlekli traktörlerin ve bisikletlilerin girmesi yasaklanacak.

Konu olan bölgede ve kavşaklarda durmak, geri dönüş yapmak, park etmek ve geri gitmek yasak olarak düzenlendi. Zorunlu durumlarda en sağdaki emniyet şeridinde duruş yapılabilecek.

Otoyola cephesi olan müesseselerin kendi çalışmalarına devam ettikleri binalarına tanıtma levhaları yerleştirmek istemeleri halinde Karayolları Genel Müdürlüğünden ve sorumlu firmadan onay almaları gerekecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal