Kütahya'da Hocada Koronavirüs Çıktı, Cemaatiyle Birlikte Karantinaya Alındı

Kütahya'nın Emet İlçesindeki Kuyupınar Camii'inde imamlık yapan hocada koronavirüs tespit edildi. Cemaatle birlikte karantinaya alındı.

17.09.2020-18:04 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-08:39) Kütahya'da Hocada Koronavirüs Çıktı, Cemaatiyle Birlikte Karantinaya Alındı

Kütahya'nın Emet ilçesindeki Kuyupınar Camii’nde imam olan Ömer E.'de görülen koronavirüs belirtileri üzerine yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı.

Emet ilçesindeki Kuyupınar Camii’nde imam olan Ömer E., koronavirüs şüphesiyle hastaneye gitti. İmam Ömer E.'ye yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Tedavi altına alınan Ömer E.'nin daha önce temasta olduğu 3 kişi de Sağlık Bakanlığı filyasyon ekibi tarafından evlerinde karantinaya alındı. 

NAMAZ ARASINDA FİLYASYON

Namaz vakitlerinde camiye gelenler arasında da filyasyon ekibince inceleme yapıldığı belirtildi. Cami cemaatinden Ali Mor, imamın koronavirüse yakalanmasının ardından halen filyasyon çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, “Camide cemaat oluşturarak namaz kıldık. Daha sonra rahatsızlanan imamımızın korona olduğunu öğrendik.

EKİPLER EVE GİTTİ

Sağlık ekipleri evimize gelerek bizleri 14 gün karantinaya alındığını belirttiler. Bu tür toplantı, cemaat katılımlarında vatandaşlarımızın sosyal mesafe ve maske gibi kurallara uyarak kendilerini korumaları konusunda uyarıyorum. Çok ciddiye alınacak bir durum” dedi. Ayrıca Emet Belediyesi ekiplerince cami, dezenfekte edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal