Kütahya'da 83 Yaşındaki Kadına Cinsel Saldırıda Bulunan Şahıs Tutuklandı

Kütahya'da, 83 yaşındaki komşusunun evine tavan arasından giren 54 yaşındaki şahıs, yaşlı kadına cinsel saldırıda bulundu. Kadın, oğlu ve kızını arayarak yardım isterken, saldırgan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

03.06.2020-13:29 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-13:14) Kütahya'da 83 Yaşındaki Kadına Cinsel Saldırıda Bulunan Şahıs Tutuklandı

Olay, gece saatlerinde Kütahya'nın Sultanbağı Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan ilk bilgilere göre, H.A. (53) yalnız yaşayan 83 yaşındaki komşusu K.K.'nın evine tavan arasını kullanarak girdi. Eve girdikten sonra üzerindeki kıyafetleri çıkartan H.A., çıplak bir şekilde K.K.'ya cinsel saldırıda bulundu.

Yaşlı kadın çığlık atarken, saldırgan şahıs üzerini giyerek kaçmaya çalıştı. K.K., daha sonra kendine yakın oturan kızı ve damadını arayarak yardım istedi. Yaşlı kadının kızı ve damadı olay yerine gelerek şüpheli H.A.'yı odaya kilitledi. Olay daha sonra ekipleri bildirildi. Eve gelen Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri şahıs gözaltına aldı.

Sağlık kontrolünden geçirilen H.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemede 'cinsel saldırı' suçundan tutuklanan H.A., cezaevine konuldu.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın sürdüğü de aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal