Kuşadası'na Kruvaziyerle 375 Turist Geldi

Kruvaziyer turizminin mühim merkezlerinden Kuşadası'ndaki Ege Port Limanı'na içinde 375 turis olan Malta bandıralı gemi yanaştı.

13.03.2020-11:51 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-11:36) Kuşadası'na Kruvaziyerle 375 Turist Geldi
Kruvaziyer turizminin mühim merkezlerinden Kuşadası'ndaki Ege Port Limanı'na içinde 375 turis olan Malta bandıralı gemi yanaştı.

"Celestyal Crystal" gemisinden inen çoğunluğu ABD vatandaşı olan 375 turist, termal kameral kontrolünden geçti.

Turistlerin kullanacağı tur otobüsleriyle limanın belli yerlerinde dezenfeksiyon faaliyetleri yapıldı. Yolcuların bir takımı Efes ve Meryemana Evi'ne giderken bir takımı da şehir merkezinde alışveriş yapmayı seçti.

Coronavirüse karşı limanda bütün tedbirlerin alındığını belirten Ege Port Genel Müdürü Aziz Güngör, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğünün hazırladığı kontrol noktasıyla gelen bütün kruvaziyer yolcularının termal kamera denetiminden geçerek girişlerinin yapıldığını belirtti.

Güngör, "Yolcu terminalimiz ise sahip olduğu karantina odası ve uygulamış olduğu özel dezenfeksiyon yöntemleri ile bu sürece destek olmakta. Bir yandan gemi ile gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlarken bir yandan da kamu kurumlarımız ile her türlü sağlık önlemini almaktayız." ifadelerine yer verildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal