Kurtuluş Tayiz: Seçimden Sonra Maskeleri Düştü

Akşam Gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz, bugünkü köşesinde önemli bir tespitte bulundu. Tayiz, "Bu ülkeye en büyük kötülük, seçimin ertesinde daha önce konuştuklarının tam tersini yapmaya başlayan, maskesi düşen siyasetçilerden geldi, geliyor. Ekrem İmamoğlu, bunun maalesef en tipik örneklerinden..." diye yazdı.

26.04.2019-23:44 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-23:35) Kurtuluş Tayiz: Seçimden Sonra Maskeleri Düştü

Haber 365 | Özel Haber

Akşam Gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz, bugün yayınlanan yazısında önemli tespitlerde bulundu. 

İMAMOĞLU BUNUN TİPİK ÖRNEKLERİNDEN

Bu ülkeye yapılabilecek en büyük kötülüğün seçimden önce ayrı seçimden sonra ayrı davranan siyasetçilerden gelebileceğini söyleyen Tayiz, "Bu ülkeye en büyük kötülük, seçimin ertesinde daha önce konuştuklarının tam tersini yapmaya başlayan, maskesi düşen siyasetçilerden geldi, geliyor. Ekrem İmamoğlu, bunun maalesef en tipik örneklerinden..." ifadelerini kullandı.

CHP ZORBALIĞININ YARIN HANGİ BOYUTLARA ULAŞACAĞINI DÜŞÜNMELİLER

Yazısının sonlarına doğru önemli bir uyarıda da bulunan Kurtuluş Tayiz yazısında, "Sevgi kelebeği kesilen, “şöyle barışalım kaynaşalım” lobisi yapanların (bu dili de AK Parti’yi içeriden bölüp parçalamak için uydurdular) azıcık da olsa CHP zorbalığının yarın hangi boyutlara ulaşacağını düşünmeleri gerekiyor. " ifadelerine yer verdi.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal