Kürtlerin En Büyük Partisiyiz

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, AK Parti'nin en büyük Kürt partisi olduğunu söyleyerek, ''Biz de ayrım yapmak diye bir şey söz konusu olamaz.'' dedi.

30.03.2019-11:25 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-10:50) Kürtlerin En Büyük Partisiyiz

AK Parti'nin Gaziantep'te düzenlediği, İslahiye'nin Demokrasi Meydanı'nda AK Partili Vekiller ile Belediye Başkanı Fatma Şhinin'de katıldığı mitingde konuşan Adalet Bakanı Gül, Kürt halkının en büyük partisinin AK Parti olduğunu ifade etti.

Mitinge AK Parti'nin Gaziantep Milletvekilleri, Belediye Başkanı, il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

KÜRT HALKININ EN BÜYÜK PARTİSİ AK PARTİ'DİR

Kürt halkının ülkemizde bugün yaşadığı özgürlüğün mimarının AK Parti olduğunu ifade eden Bakan Gül, ''Bugün devletin Kürt kanalı mevcut. Bunun önemini, kürtçe şarkı bile dinleyemeyen, yasaklı dönemeleri hatırlayanlar bilir. Özgürlüklerin önünü beraber açtık, açmaya da devam edeceğiz.'' dedi.

ANNEM BENİ KÜRTÇE NİNNİLERLE BÜYÜTTÜ

Bizim partimizde ayrım asla söz konusu olamaz diyen Gül, annesinin kendisini Kürtçe ninnilerle büyüttüğünü ve şuanda kendisinin bu ülkenin Adalet Bakanı olduğunu söyledi.

Ayrım olsaydı bugün partimizde her pozisyonda görev yapan Kürt kardeşlerimiz partimizde olmazlardı diye ekleyen Bakan Gül, 31 Mart'ta özgürlüklerin önünü açmaya devam etmek için sandıkta sağanak gibi yağacak AK Parti oylarının, Kürtler'in en büyük partisi olarak ipi göğüsleyeceğini kaydetti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal