Kurşun Yağmurunda Kızına Siper Oldu

Niğde'de geçimsizlik nedeniyle kendisini terk ederek annesinin evine giden eşini öldüren katil zanlısının saldırı anları güvenlik kameralarında görüntülendi.

30.04.2018-15:14 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-15:42)

Niğde'de geçimsizlik nedeniyle kendisini terk ederek annesinin evine giden eşi Sibel Yıkılmaz'ı sokak ortasında tabancayla canına kast eden, kayınvalidesi Şaziye Yıkılmaz'ı ağır yaralayan Coşkun Yıkılmaz'ın saldırı anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Yaşanılan olay, 2 Nisan'da Selçuk Mahallesi'ndeki Ethem Onbaşı Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Coşkun Yıkılmaz'ın eşi Sibel Yıkılmaz, geçimsizlik sebebiyle annesi Şaziye Yıkılmaz'ın evine taşındı.

Olay günü aynı zamanda akrabası olan kayınvalidesinin evinin olduğu bölgeye giden Coşkun Yıkılmaz, burada beklemeye başladı. Bir süre sonra Sibel Yıkılmaz ve annesi Şaziye Yıkılmaz evden çıktı.

Masum iki kişiyi takibe başlayan Coşkun Yıkılmaz, arkalarından yaklaştığı anne ve kızına tabancayla kurşun yağmuruna tuttu. Saldırıda Sibel Yıkılmaz yaşamını yitirirken, annesi Şaziye Yıkılmaz ise ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bir araçla olay yerinden kaçan zanlı ise kent merkezinde polislerce kıskıvrak yakalanıp, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Cinayet şüphelisi Coşkun Yıkılmaz'ın eşini öldürüp kayınvalidesini de yaraladığı anların güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Bir apartmanda bulunan güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan olayda Coşkun Yıkılmaz, yolda yürüyen eşi ve kayınvalidesinin arkasından önce sesleniyor sonra durduruyor.

Elinde silah olan zanlıyı gören Şaziye Yıkılmaz bir anda kızının önüne geçerek korumaya çalışıyor. Önce havaya ateş açan zanlı, daha sonra eşi ve kayınvalidesini kurşunlayıp sakin bir şekilde yürüyerek olay yerinden ayrılıyor.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal