Kurnaz Bankacı 15 Milyon Lirayı Hesabına Geçirip Ortadan Kayboldu!

Bir devlet bankasında ticari kredilere bakan şahıs sahte evraklarla 15 milyon lirayı zimmetine geçirdi. Şahıs bir süre önce senelik izne diye işten ayrılıp ortadan kayboldu.

20.09.2018-16:13 - (Son Güncelleme: 20.09.2018-16:07) Kurnaz Bankacı 15 Milyon Lirayı Hesabına Geçirip Ortadan Kayboldu!

Antalya'da bir bankanın ticari kredilerinden sorumlu O.T.'nin hayali kredilerle 15 milyon lirayı hesabına aktardığı iddia edildi. Senelik izne çıkıp, ortadan kaybolan O.T.'nin yakalanması için soruşturma açıldı.

15 MİLYON LİRA KREDİ VERMİŞ GİBİ GÖSTERİP, HESABINA AKTARDI

Kepez ilçesi Göksü Mahallesi Toptancı Hal Kompleksi içindeki bir devlet bankasının şubesinde ticari kredilerden sorumlu O.T., sahte evraklarla hayali şahıslara 15 milyon lira kredi vermiş gibi gösterip, parayı söylenene göre hesabına geçirdi. Bir süre önce senelik izne çıkan O.T., ortadan kayboldu.

ZİMMETİN BOYUTUNU BELİRLEMEK İÇİN 2 MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ

Şüphe ardından gerçekleştirilen ilk soruşturmada, O.T.'nin 15 milyon lirayı hesabına aktardığı belirlendi. Genel müdürlük zimmetin boyutunu tespit etmek üzere iki müfettiş vazifelendirdi. Banka avukatları da olayla alakalı suç duyurusu yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal